Lappajärvi Resort nyt myynnissä  

Lappajärvi Resort nyt myynnissä

06.04.2019

 

Etelä-Pohjanmaan sydämessä sijaitseva paritalo tarjoaa asukkailleen arjen luksusta erinomaisella sijainnilla, loistavilla harrastusmahdollisuuksilla sekä laadukkaalla varustelulla.

Erittäin korkeatasoinen ja täysin varusteltu paritalo omalla rannalla. Rauhallinen ja aurinkoinen 5000 m2 länsitontti mahdollistaa monipuolisen ulkoilun ja oman tilan. Paritalossa on kustannustehokkaat käyttökustannukset, kun lämmitys ja viilennys toimii maalämmöllä sekä ilmalämpöpumpulla. Rannalta löytyy mukava hiekkaranta veneilymahdollisuuksineen. Kohde löytyy osoitteesta Torpantie 80, Lappajärvi.


Molemmat huvilat on varustettu hifi-stereo -järjestelmillä, joiden avulla voit kuunnella musiikkia myös saunassa tai terassilla.

Huviloiden terasseilla on omat ulkoporeammeet. Käyttöön kuuluu myös rannassa oleva moottorivene sekä kalastusvälineet. Asunnoissa on täysin varustellut ja tyylikkäät keittiöt. Vene käytössä kalastukseen ja rentoutumiseen. Golfkenttä vastarannalla, jonne veneellä 500 m. Ulkona on laajat terassialueet, jossa huoneistokohtainen kuuden hengen ulkoporeamme. Asunnot ovat pinta-alaltaan 90 m², ja niissä on kuusi vuodepaikkaa, olohuone, keittiö kodinkoneineen, sauna, iso terassi sekä autokatos pistokkeineen.

Huviloiden lähettyviltä löytyvät monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Järven toisella puolelta löytyy korkeatasoinen 18-reikäinen golfkenttä, rannasta löytyy vene, jolla voi lähteä kalastusretkelle tai vesihiihtämään. Omalta rannalta löytyy betonibonttoonilaituri sekä erinomainen hiekkaranta. Rannan syväys riittää isommallekin veneelle.

Osta omaksesi 1/5 osa paritalon puolikkaasta. Osuuden velaton hinta on 83.000 € ja myyntihinta on 33.000 €

Huomaa, että huoneistoissa on erillaiset sisustusratkaisut.

Lisätietoja https://lappajarviresort.fi/

Soita ja sovi esittely !

Veikko Kustula, 050 378 4886

 

« Takaisin